Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavaksinasjon

Ukeplan for vaksinering uke 30

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og oppfordrer alle som har fått invitasjon til timebestilling om å bestille time i uke 30, 31 og 32. Det er mange ledige timer i disse tre ukene.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering uke 29

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 29, 30, 31 og 32. Invitasjonen om timebestilling har gått ut til alle gruppene, og det er fremdeles ledige timer.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 28

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 28, 29, 30, 31 og 32. Invitasjonen om timebestilling har gått ut til alle gruppene, og det er fremdeles ledige timer.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 27

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Invitasjonen om timebestilling har gått ut til alle gruppene, og det er fremdeles ledige timer.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 26

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 26, 27 og 28.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 24

Vaksinering i Sørreisa idrettshall fortsetter i uke 24 og her ser du hvilke grupper som vaksineres denne uken. 

Vaksinering
1 | 2 | 3 | 4