Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavaksinasjon

Koronavaksinering

På denne siden finner du informasjon om framtidige vaksinedatoer i Sørreisa og hva som gjelder for din gruppe.

Vi minner også om at du kan benytte deg av tilbudet om koronavaksinering på Apotek1 Finnsnes, Apotek1 Bardufoss eller Apotek1 Andslimoen. Vaksinen er gratis også på apotekene.

Ukeplan for vaksinering uke 30

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og oppfordrer alle som har fått invitasjon til timebestilling om å bestille time i uke 30, 31 og 32. Det er mange ledige timer i disse tre ukene.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering uke 29

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 29, 30, 31 og 32. Invitasjonen om timebestilling har gått ut til alle gruppene, og det er fremdeles ledige timer.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 28

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 28, 29, 30, 31 og 32. Invitasjonen om timebestilling har gått ut til alle gruppene, og det er fremdeles ledige timer.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 27

Vi fortsetter vaksineringen i Sørreisa idrettshall, og har nå sendt ut invitasjoner for timebestilling til vaksinering for ukene 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Invitasjonen om timebestilling har gått ut til alle gruppene, og det er fremdeles ledige timer.

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 23

Vaksineringen i Sørreisa idrettshall fortsetter i uke 23 og du kan her lese mer om hvilke grupper som vaksineres denne uken. 

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 21

Vaksinering på "Gamle Frivilligsentralen" fortsetter i uke 21 og du kan her lese mer om hvilke grupper som vaksineres denne uken. 

Vaksinering

Ukeplan for vaksinering - uke 20

Vaksinering på "Gamle Frivilligsentralen" fortsetter i uke 20 og du kan her lese mer om hvilke grupper som vaksineres denne uken. 

Vaksinering