Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kulturskole

Sjekk kulturskolens workshop-tilbud i høst

Har du lyst å lære koreografi til en låt i show/musikal-sjangeren? Bli med! Denne danseklassen går over to dager, 14. og 15.oktober, og er åpen for ungdom i alle aldre, fra og med sjette klasse opp til voksen. Rosie Grønvoll er utdannet musikalartist og sanger, og har medvirket i flere produksjoner både i inn- og utland. Hun har også vært med som danser i flere TV produksjoner, både MGP og nå sist i Skal vi danse.

Sørreisa Kulturskole er så heldig å snart få besøk av Petter Egge og Ingrid Gulbrandsen ! De kommer fra Oslo til Sørreisa 9. -10. og 16.-17.november for å ha hver sin workshop for ungdom. Vi vet at mange ungdommer i Sørreisa liker å holde på med dans, turn og med forskjellig idrett. Derfor vil vi nå invitere dere til workshop! 
Du kan enten melde deg på akrobatikk eller på dans, men uansett får du litt av begge deler, for Petter og Ingrid driver også med acrodans og kan mange kule løft. 
Sjekk ut tilbudene her https://www.facebook.com/S%C3%B8rreisa-Kulturskole-956037177742081/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBEBhUoWaC8uKs-6v2NztCxtYRQ8l8uhsolZovtcA7K5mYIeUywSBnqE5tW7QwlRnhgRulNQIWZBklW

Rosie dans
1