Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter om koronaviruset

Besøk på Sørreisa omsorgssenter - normal hverdag med økt beredskap

Fra og med lørdag 25.9.21 kl.16.00 gjenåpnes Norge.

Fra da er det ikke lengre nødvendig å holde en meters avstand, og det blir ingen restriksjoner på arrangementer og sammenkomster.

Vi på Sørreisa Omsorgssenter gleder oss stort til og endelig å kunne åpne dørene «som vanlig», og ta imot besøk slik vi gjorde før Koronaen gjorde sitt inntog !

kommunale omsorgsboliger

NEDJUSTERT TISK, reglene som gjelder fra 27.09.21.

Normal hverdag med økt beredskap skal innføres lørdag 25. september kl. 16.00.  Nedjustert TISK vil vare om lag 4 uker inn i normal hverdag med økt beredskap.
Med nedjustert TISK i normal hverdag med økt beredskap innføres det ytterligere lettelser enn tidligere formidlet. Plikten til smittekarantene opphører for alle. Plikten til isolasjon forblir forskriftsfestet.

Det anbefales fortsatt lav terskel for å teste seg ved symptomer, også for fullvaksinerte og de som har gjennomgått covid-19.
coronnavirus

Status og oversikt datoer for koronavaksinering i Sørreisa i 2021.

Vaksineringsarbeidet er nå kommet langt i kommunen og slik situasjonen er per nå vil Sørreisa kommune ikke lenger gjennomføre ukentlig vaksinering.

På denne siden vil du finne oppdatert informasjon om status i vaksinasjonsarbeidet og oversikten over oppsatte vaksinasjonsdatoer.

Vaksinering

Koronavaksine til barn og unge 12-15 år

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby koronavaksinasjon til ungdom i alderen 12 – 15 år. Tilbudet gjelder årskullene 2006, 2007 og 2008, samt alle fra årskull 2009 så snart de har fylt 12 år.

Vaksinering
1 | 2 | 3