Oversikt over framtidige oppsatte vaksinedatoer:

Onsdag 20. oktober

Fredag 05.november

Fredag 26. november

 

Status i Sørreisa per nå:

Voksne over 18 år som ønsker vaksine, er i all hovedsak fullvaksinerte.

Generell informasjon om koronavaksine finner du på helsenorge.

 

Ungdom mellom 16 og 18 år fikk fra uke 34 tilbud om vaksinering og alle de som har ønsket vaksine har fått tilbud om 1 dose. Tilbud om 2. vaksinedose forventes i all hovedsak å være gitt i løpet av uke 47.

Hvis du vil lese mer om vaksinasjon av enkeltgrupper kan du gjøre det på helsenorge.

 

Barn og unge mellom 12 og 15 år skal foreløpig kun ha en vaksinedose. Alle som er fylt 12 år før uke 36 skal nå ha fått tilbud om en vaksinedose. Barn som fyller 12 år på et senere tidspunkt vil få tilbud om vaksine på senere oppsatte vaksinedatoer. Dere vil få SMS med tilbud om vaksinetidspunkt.

Hvis du vil lese mer om vaksinasjon av enkeltgrupper kan du gjøre det på helsenorge.

 

Tilbud om en tredje vaksinedose for de med alvorlig svekket immunforsvar ble åpnet fra uke 37. Vaksineringen for hovedparten av disse tenkes å være gjennomført i løpet av ukene 38 og 39. Unntaket er de som må eller ønsker å vente på brev fra spesialisthelsetjenesten før de kan få vaksine.

Det bør lese artikkel om denne gruppa på hjemmesiden vår. Her finner du informasjon om hvem som skal dette tilbudet og hvilken dokumentasjon som kreves. 

Hvis du vil lese mer om vaksinasjon av enkeltgrupper kan du gjøre det på helsenorge.

 

 

Hvordan bestiller du time for vaksine?

Dette gjør du enklest ved å sende en SMS til vaksinetelefonen vår. I SMS-meldingen må du skrive at du ønsker koronavaksine + navnet ditt.

Eller du kan registere deg via kommunens hjemmeside.

Du kan også ringe vaksinetelefonen vår. Vaksinetelefonen vår har telefonnummer 459 18 097 og er bemannet mellom kl 08.00 og 12.00 på tirsdager og torsdager. Vi kontakter alle som har sendt SMS eller ringt inn uten å få svar.

Når du har meldt fra om at du ønsker vaksine, vil du få tildelt time for vaksinering. Du vil motta en SMS fra oss via helseboka, hvor timeavtalen din bekreftes.