Det er forsatt Comirnaty-vaksine fra BioNTech og Pfizer som tilbys her i Sørreisa. 

 

Det er mange voksne som får sin 2. vaksinedose i disse  to ukene.

Ungdom på 16 og 17 år får nå tilbud om å motta sin første vaksinedose. Vi åpner for drop-in vaksinetilbud på fredag 03. september, med særlig fokus på å nå denne gruppa. Les mer om dette i egen artikkel.

Drop-in vaksineringstilbudet den 03. september er også åpent for alle kommunens innbyggere over 18 år. Her kan det gis tilbud om både 1. og 2. dose vaksine. Les mer om dette i egen artikkel.

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby en tredje dose koronavaksine til pasienter med alvorlig svekket immunforsvar. Du kan les om dette her. Kommunen har ennå ikke fått nærmere informasjon om når det aktuelt å gi dette tilbudet til befolkningen. Når nærmere avklaringer kommer fra folkehelseinstituttet, vil vi legge ut informasjon om dette på hjemmesiden vår.

 

Slik det ser ut per nå vil det fra og med uke 38 bli endringer i organiseringen av vaksinearbeidet i kommunen. De aller fleste her i Sørreisa er da ferdigvaksinerte og vi vil ikke lenger gjennomføre ukentlig vaksinering. Det betyr at personer som melder seg til vaksinering etter uke 37, må påregne å måtte vente noe lenger på å få vaksine.

 

Sørreisa kommune skal nå ha sendt ut invitasjon til time for alle som har registrert seg i vaksinekø. 

Hvis du har registrert deg i vaksinekø men ikke har fått tildelt time, ber vi deg om å kontakte oss på vaksinetelefonen vår. 

 

Har du ikke registrert deg i vaksinekø, men ønsker likevel å få koronavaksine?

Da oppfordrer vi om at du registrerer deg så fort så mulig.

Dette kan du enkelt gjøre ved å ringe vaksinetelefonen vår eller ved å registrere deg via kommunens hjemmeside.

Vaksinetelefonen vår har telefonnummer 459 18 097 og er bemannet mellom kl 08.00 og 12.00 på hverdager . Vi kontakter alle som har sendt SMS eller ringt inn uten å få svar.

 

Dersom du ønsker mer informasjon om koronavaksine kan du lese her.