Mange går med drømmen om å etablere en egen arbeidsplass. Fra den lille butikken på hjørnet til en bedrift med regionalt eller internasjonalt nedslagsfelt. Og selv om veien fra idé til faktisk etablering ofte vil føles lang og kronglete, er det alltid viktig å ha rett fokus. 

  • Spør deg selv først og fremst hvorfor du ønsker å utviklike din idé?
  • Er du den rette til å realisere idéen? 

Brutale spørsmål, som trenger ærlige svar. Og den beste til å gi nettopp disse svarene er nettopp deg selv. Svarer du et utvedydig JA på begge spørsmålene, da er veien videre en innbitt stå på vilje. For veien videre vil alltid være kronglet. Ett skritt frem og to tilbake.

Hva kan kommunen hjelpe med?

Kommunen kan hjelpe deg å finne frem i et mangfold av investerings og lånemuligheter. Vi er også behjelpelig med å knytte kontakt med rådgivere som kan bidra til å gjøre veien fra Idé til virkelighet enkelere. Gjennom et tett samarbeid med Sørreisa Næringsforening, Senja Næringshage og Innovasjon Norge, for å nevne noen, rår kommunen over et stort nettverk som alltid er beredt på å lytte til nettopp din idé.

Så hvis du virkelig tror på din egen idé og du er overbevist om at denne har livets rett, er du alltid velkommen til å ta kontakt. Det er ikke sikkert at vi erlike optimistisk, men dette lover vi: Vi skal lytte med åpent sinn og hjelpe deg så godt på vei som vi kan.

Velkommen innom med din idé.