Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Næring

Lokal næringsutvikling

 

Sørreisa kommune legger vekt på å være en åpen og aktiv part i forhold til lokal næringsutvikling.

Vår rolle er først og fremst å legge til rette for lokal næringsutvikling gjennom å sørge for tilgang på næringarealer, samt tilrettelegging av fysisk infrastruktur (vei, vann, avløp, strøm). I dette arbeider har vi en god dialog med Troms Fylkeskommune ved avdeling for Plan og Næring, som etter søknad kan gi tilkudd til konkrete prosjekter (RUP midler).
 
 

Oppmåling.jpg

Kommunen arbeider også i tett dialog med Sørreisa Næringsforening for slik å legge til rette for et aktivt næringslivmed hele regionen som nedslagsfelt.

Det er god tilgang på næringsarealer i kommunen. Og for de som ønsker å posisjonere seg innenfor den raskt voksende blå sektor, vil Sørreisa ligge tilnærmelsesvis "midt i smørøyet".

Med våre verdier i bunn - nær, trygg og engasjert - lover vi å stå på for å fremme alle bedrifter som ønsker å etablere seg i vår kommune. For det er kun gjennom et nært samarbeid mellom kommunen og næringslivet at vi kan utvikle oss til en betydelig regional aktør.

På menyen til venstre vil du finne mange hjelpemidler som skal gjøre det lettere å etablere nettopp din bedrift i Sørreisa. Og skulle du ikke finne det du leter etter, er vi ikke lengre enn en telefonsamtale unna.

La oss sammen realisere et stort potensiale!