Idrettshall og svømmehall

Er åpen for organisert trening for barn og unge under 20 år
Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt. De unntas fra anbefalingen om en meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten
Idrettshallen og svømmehallen er også åpen under 20 år,
Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det. 

Spesialromfløyen på sentralskolen

Denne er åpent for kor og korps øvelser for barn og unge under 20 år
Det er ikke åpnet opp for organiserte øvelser/treninger for voksne (personer over 19 år) i spesialromfløyen på sentralskolen og andre kommunale bygg. 

Du kan lese mer om aktiviteter på Folkehelseinstituttet (FHI) sine sider her

Kulturhuset

Kulturhuset er åpen for arrangement med maks 100 personer med bruk av faste tilviste plasser. Arrangøren skal da iverksette tiltak for å ivareta krav til avstand mellom deltakere, som ikke er i samme husstand på arrangementer der publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser. Om det er nødvendig, skal vakthold benyttes for å sikre dette. Arrangementer som samler personer fra ulike kommuner, bør utsettes eller avlyses.

Du kan lese mer om arrangement på FHI(folkehelseinstituttet) her

 

Alle henvendelser i forhold til leie av kommunale bygg vedrørende arrangementer gjøres til kultur ved Aina Løhre. telefon 992 04 624, e-post