Gitar

 

HELE SKOLEÅRET:

Popvokalgruppe for ungdom

Vil du synge låter du liker sammen med andre? Meld deg på popvokal, og du vil få mulighet til å synge rytmisk musikk i flere stiler sammen med andre. Noe flerstemt, og blir resultatet bra, går vi i studio, og deltar på konserter.

3-4 ungdommer, 45 min undervisning hver uke.

Ungdomsskole og videregående.

Popvokalgruppe for voksne

Er du ikke skoleungdom lenger, men gjerne vil synge sammen med andre, og utvikle sangstemmen? Meld deg på popvokal for voksne, og du får synge i gruppe med 2-3 andre. Vi satser på variert og fengende musikk alt etter hvilke ønsker gruppa har. Og blir resultatet bra, kan vi gå i studio i kulturskolens lokaler i tillegg til å delta på konserter. Meld deg på – klart du tør!

2-3 voksne, 45 min undervisning hver uke.

Pianolekgrupper for 1.-3. klassinger

Et tilbud for de aller yngste som vil lære seg å spille piano. Undervisningen blir tilpasset barnas utvikling, og sammen med pianoteknikk og pianorepertoar får de synge, spille rytmer, leke inn nye ferdigheter. Grupper på 2 eller 3, i 30 minutt hver uke

KURS:Kombi-tilbud: Gitar/ukulelekurs for voksne, samtidig med musikklek for førskolebarn! 7 uker i høst. Med mulig oppfølgingskurs på våren. For foreldre, pedagoger og andre musikkinteresserte.

Et tilbud for voksne med eller uten førskolebarn. Meld deg på, og få grunnleggende gitaropplæring for voksne. Hvis det er interesse, kan det også gis ukuleleopplæring. Målet er å lære spille et knippe sanger som barn kan synge, og å gi førskolebarn et musikklektilbud samtidig. Du vet vel at hvis du kan spille Rock’n roll fiskeboll og Postmann Pat, kan du spille de fleste poplåter du kommer på?

Barna (fra cirka 3 år) er med en egen lærer i en musikklekgruppe, og lærer blant annet de samme sangene. De voksne er med sin lærer og går gjennom låt for låt, gitarteknikk og akkordlære. 

På slutten  av hver økt kommer barna inn og synger sammen med de voksne.

MERK: Du trenger ikke ha et førskolebarn for å være med, men de barna som meldes på må ha en voksen på gitar-/ukulelekurset.

Form: 45 min per uke, 7 uker i høst.

Søk med å sende mail til postmottak@sorreisa.kommune.no

Søknadsfrist 1. august

Elevopptaket blir i uke 34, og gjøres ut i fra økonomiske rammer og søkning. Alle søkere får beskjed uansett om de tildeles plass eller settes på venteliste.