Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
lege

Ferieavvikling Legekontor

I forbindelse med ferieavvikling ved Dyrøy og Sørreisa legekontor vil kontoret i Dyrøy være stengt i perioden 17. juli til 11. august. Pasienter som vanligvis benytter seg av kontoret i Dyrøy vil bli tatt imot ved kontoret i Sørreisa i denne perioden.

hand gammel ny venn

Oppstart av DEVU 40 - Harstad/ Finnsnes

Tilbudet for våren 2018 er ikke lagt ut på UiT sine websider pr. dato, men kjøreplanen ift ukesamlinger når og hvor kommer snart.
Følg med på vår og UIT sine nettsider.

Oppstart planlegges på Finnsnes i uke 4 og uke 5 i 2018.
Der vil studentene får utlevert kjøreplanen for studiet.


Søknadsfrist: 15. oktober 2017.

Les mer om studiet på hjemmesidene til Studiesenteret på Finnsnes

Frikort - helsenorge.no

Fra 2017 slipper du å søke om frikort for helsetjenester

Frikort for egenandelstak 2 er automatisert fra 1. januar 2017. Fra denne datoen slipper du å søke om frikort for helsetjenester. Det kommer automatisk i posten innen tre uker etter at egenandelstaket på 1 990 kroner er nådd. 

 

hand gammel ny venn

Aktivitetsvennkurs

28.november kan delta på Aktivitetsvennkurs på Frivilligsentralen.

Å være aktivitetsvenn innebærer å gjøre aktiviteter sammen med en som har demens. Det kan nesten være hva som helst. Gå en tur, lese bøker, spille musikk, gå på kino, eller bare møtes for en kopp kaffe og en liten prat. Hele poenget er at både du og din nye venn skal ha glede av opplevelsen. Kurset kan du lese mer om her. PDF document ODT document

hpv vaccine vaksine

Gratis HPV-vaksine

til kvinner født 1991 og senere

Alle kvinner født 1991 og senere får fra høsten 2016 tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine) gjennom et to-årig vaksinasjonsprogram. Oppstart av programmet blir i november 2016. Vaksinen anbefales til unge kvinner for å forebygge livmorhalskreft og forstadier til livmorhalskreft forårsaket av HPV-infeksjon.