Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
hand gammel ny venn

Aktivitetsvennkurs

28.november kan delta på Aktivitetsvennkurs på Frivilligsentralen.

Å være aktivitetsvenn innebærer å gjøre aktiviteter sammen med en som har demens. Det kan nesten være hva som helst. Gå en tur, lese bøker, spille musikk, gå på kino, eller bare møtes for en kopp kaffe og en liten prat. Hele poenget er at både du og din nye venn skal ha glede av opplevelsen. Kurset kan du lese mer om her. PDF document ODT document

hpv vaccine vaksine

Gratis HPV-vaksine

til kvinner født 1991 og senere

Alle kvinner født 1991 og senere får fra høsten 2016 tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine) gjennom et to-årig vaksinasjonsprogram. Oppstart av programmet blir i november 2016. Vaksinen anbefales til unge kvinner for å forebygge livmorhalskreft og forstadier til livmorhalskreft forårsaket av HPV-infeksjon. 

doctor

Ny fastlege og fastlegelister

Dyrøy og Sørreisa legekontor

Kontoret har fått tilført en ny legehjemmel. Denne er nå besatt. Fra 1. september trer Ghita Marit Holten-Lund inn i denne stillingen. I forbindelse med dette vil en del av våre pasienter bli overført til ny fastlege.

Utvelgelsen og overføringen skjer automatisk og utføres av Helfo etter et tilfeldig utplukk.

Dette styres ikke fra vårt kontor.

De det gjelder vil få brev fra Helfo en av de nærmeste dagene.

Kontoret har over lang tid hatt lang ventetid på time. Ved å redusere legenes pasientlister håper vi på å få ned ventelistene slik at dere kan komme raskere  inn på time.

Vi beklager dette overfor de som nå blir flyttet over på ny liste.

Det er selvsagt mulig å bytte tilbake til "gammel" fastlege når denne får ledige plasser på sin liste.

For å se hvilke leger som jobber hos oss, og sjekke ledige plasser, gå inn på Helsenorge.no, videre meny og "bytte av fastlege"